Agent Login
08-540 202 20 info@hotelreservation.se

Våra Broschyrer

Vi har i våra foldrar valt ut ett begränsat antal hotell, med prisexempel per person och vecka, som är lämpliga för långtidsboende. Det finns fler att välja mellan, du är välkommen att ringa oss för att i detalj planera din resa.

Reguljärt flyg tillkommer – i regel från Arlanda eller Kastrup men även från Landvetter till vissa resmål samt anslutningar från Norrland till Arlanda i förekommande fall - du är inte bunden vid givna resdagar eller jämnaveckor, vi letar fram lämpligt flyg till bästa pris. Du kan även boka övernattningshotell nära de stora flygplatserna genom oss.

Du har flera alternativ för att läsa våra broschyrer:

 /> Gå till vår Facebookgrupp och läs våra broschyrer online » Klicka här

 /> Beställ hem dem direkt i brevlådan i via formuläret nedan »

Vi har ingen reseledning i vanlig bemärkelse men på orten finns engelskspråkig representation samt nås vi på telefon dygnet runt under din resa.

Om oss

Vi är en svensk researrangör och har tack vare vårt samarbete med några avvärldens största reseföretag ett utbud på mer än 70.000 hotell över helavärlden. Sedan vi startade för ca 10 år sedan har vi främst ryktesvägen tack vare nöjda kunder vuxit till oss.

Bland oss som jobbar här har vi decennier av branscherfarenhet och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra resor. Vi kan internet vilket minimerar vår marknadsföring och andra omkostnader och kan trots den ökande volymen behålla vår personliga service och hålla priserna nere.


Angående flygkostnad

Observera att flygkostnaden alltid är bindande från bokningsögonblicket varför frågan om avbeställningsskydd är viktig. Många gånger har man det kopplat till hemförsäkringen eller kreditkort men om så behövs kan det även bokas genom oss och likaså reseförsäkring om så önskas.

Betalning för flyget erläggs därför inom en vecka från bokningstillfället emedan slutlikviden väntas tillhanda först två veckor innan resan. Du kan välja att betala per bankgiro eller med kreditkort på vår hemsida eller övertelefon.

Vi har ställt resegaranti till kommerskollegium.

 

Boka Resan På Telefon 08 / 540 202 20
 

Ankomst 
Avresa 
Antal nätter:
Antal rum
Rum Vuxna Barn
Kontakta Hotelreservation
Läs mer Dölj