Agent Login
08-540 202 20 info@hotelreservation.se

Villkor

Villkor:

Bara Hotell: Er hotellbokning är bindande först efter det att vi mottagit handpenning eller slutbetalning, enligt vår bekräftelse, eller om annan överenskommelse träffats. Med bokning menas per rum och vistelse. Paketbokning: (Flyg + hotell) En paketbokning är bindande direkt vid bokningsögonblicket. Antingen den görs via telefon eller internet.  Handpenning Återbetalas ej vid en eventuell avbokning.  Flygbokning: ( Endast flyg )  En flygbokning är bindande direkt vid bokningsögonblicket. Antingen den görs via telefon eller internet. 

 

Villkor:

Bara Hotell: Er hotellbokning är bindande först efter det att vi mottagit handpenning eller slutbetalning, enligt vår bekräftelse, eller om annan överenskommelse träffats. Med bokning menas per rum och vistelse. Paketbokning: (Flyg + hotell) En paketbokning är bindande direkt vid bokningsögonblicket. Antingen den görs via telefon eller internet.  Handpenning Återbetalas ej vid en eventuell avbokning.  Flygbokning: ( Endast flyg )  En flygbokning är bindande direkt vid bokningsögonblicket. Antingen den görs via telefon eller internet.Betalningsvillkor.

Betalningsvillkoren är presenterade på bokningsbekräftelsen och är alltid de gällande. Generellt gäller att handpenning om 300:- per rum och vistelse skall vara oss tillhanda c:a 1 vecka efter det att vi sänt bokningsbekräftelse. Slutlikviden skall vara oss tillhanda c:a 3 veckor före ankomst. Vid ankomst närmare än en vecka från bokningstillfället skall bokning och betalning ske samtidigt.

Ändringskostnad.

Ändring av avresedatum, hotell etc, så långt det är möjligt, är kostnadsfritt fram till 5 dagar före ankomst. Avbeställningskostnad (per rum och vistelse) Från och med att handpenning eller slutbetalning kommit oss tillhanda och fram till 5 dagar före ankomst är avbeställningskostnaden 300:-. Från och med 5 dagar före ankomst är kostnaden första nattens hotellvistelse plus 300:-.

Avbeställningsskydd.

Kan tecknas separat och gäller vid sjukdom, styrkt med läkarintyg. Avgiftenär 95:- per rum och vistelse och kan inte tecknas separat. Vid avbokning,enligt ovan, återbetalas hela beloppet, utom avbeställningsskyddet.

Konferenser och grupper.

Bokningar med mer än 5 rum och 9 personer är en grupp och lyder undersärskilda villkor. Detta gäller även om bokningen är uppdelad på flera bokningstillfällen.

Vid problem på plats.

Kontakta först hotellets reception, om problemet inte kan rättas tillkontakta oss i Stockholm. Telefonnummer står på hotellvouchern.

Reklamation.

Reklamation ska vara oss tillhanda senast 2 veckor efter hemkomst. En förutsättning för att reklamationen skall behandlas är att ni försökt fårättelse på plats genom att kontakta hotellets reception och oss, Hotelreservation.se i Stockholm.

Händelser utanför vår kontroll.

Vi ansvarar för att bokningen genomförts enligt hotellvouchern och ingetannat. Om ett hotell stänger sin verksamhet återbetalar vi erlagd likvid. Eventuella specialpriser från hotellet som vi inte är informerade om innebäringen återbetalning. Generell åldersgräns för hotellboende i Europa, utanföräldrars sällskap, är 18 år och i Nordamerika 21 år. Det åligger resenären att förvissa sig om vad som gäller för bokat hotell.

Vissa hotell, detta gäller speciellt i Florida, debiterar s.k. Resort Feeeller liknande. Detta har vi ingen möjlighet att inkluderar i priset och skall alltså betalas direkt till hotellet. I hotellbeskrivningen anges hur stor denna avgift är

Rumstyp och övriga önskemål.

När du bokar väljer du rumstyp, "double" för ett dubbelrum med dubbel säng och "twin" för ett dubbelrum med två sängar. Rumstypen garanteras inte utan ärett önskemål som framförs till hotellet. Rökarrum respektive icke rökarrum meddelas till hotellet men garanteras inte.

Växelkurs.

Vid förändringar om mer än 5% av växelkurser äger Hotelreservation rätt att debitera tillägg. Denna debitering skall meddelas resenärerna senast 5 dagarföre ankomst.

Tekniska fel.

Vi reserverar oss för tekniska fel på vår hemsida. Vid fel kontaktar vi ersnarast efter bokningstillfället, normalt inom 3 dagar eller så snart som möjligt. Om felaktigheten inte går att rätta till återbetalar vi hela likviden,ingen annan kompensation utgår.

Lokala skatter


Många länder inför lokala skatter som skall betalas direkt till hotellet och vi inte kan påverka. Dessa avgifter varierar, normalt handlar det om några € per natt. Ingen vidare information om detta ges vid bokningen .
 

Ankomst 
Avresa 
Antal nätter:
Antal rum
Rum Vuxna Barn
Kontakta Hotelreservation
Läs mer Dölj